Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Toneminner

Våren 2014

Ein mimrekonsert med Møremusikarane.I høve Alf Prøysen sitt 100-års jubileum i 2014 har vi ein stor song-og historieskatt som med denne produksjonen er blåst liv i.

Les meir

Arbeidsplasskonsert med Rute 33

Klavertrioen i Molde har med seg songaren Lone Eines frå Sunndal i sin heilt nye Arbeidsplasskonsert. Repertoaret varierer mellom song og instrumentale låter og spenner frå den klassiske komponisten Puccini til den argentinske tangomesteren Piazzolla og Sommero. 

Les meir

Arbeidsplasskonsert med Fjord og Fjell

Høsten 2012 starta vi opp ein konsertserie der musikarar frå fylket spiller på arbeidsplasser etter ynskje frå bedriftane eller organisasjonane. 

Les meir

Musikalsk meditasjon over bibeltekster

Verker av Bach, Händel, Bull, Tchaikovsky, Saint-Saens, Massenet med flere

Les meir

Komposisjonsverkstad med Fjord og Fjell

Møremusikargruppa "Fjord og Fjell" presenterar eit opplegg for komposisjon med datateknisk verktøy. Komposisjonsverkstaden byggjer på og vidareutviklar kompetansemåla etter 7.årstrinn innan komposisjon i læreplana.

Les meir

"Nordmørskveld" med Fjord og Fjell

Velkomen til ein konsert med forankring i musikktradisjonane på Nordmøre! Fjord og Fjell har satt saman eit konsertprogram som alle som er glad i Nordmøre vil ha glede av og konserten kan tilpasses mange ulike formar for lokale og spelestader.

Les meir

Glimt av den russiske sjelen

Møremusikarane Per Kåre Fosuum, Judit Toth Sylthe og Asgeir Hoffart med Ann Helen Moen

Les meir

Konferanseinnslag

Ynskjer du eit kulturelt innslag som kan kaste glans over konferansen, møtet eller ein sosial samankomst for bedriften eller arbeidsplassen din?

Les meir

Konserten "Fjord og Fjell"

Nokon av dei mest erfarne musikarane i fylket presenterer eigenkomponert materiale med element av rock, folkemusikk og jazz.

Les meir

Klokka

Jo Inge Nes og Per Kåre Fossum har suksess hos våre minste tilhørarar. 

Les meir